Geometrie Roti - unde, cat, cum etc. - Forum HotHatches
Random logo image... Refresh for more!

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Collapse

> Forum HotHatches Information

Latest News And Announcements!
Latest News
Avem stickere facute, gasiti la Bambu!
Gasiti mai multe detalii despre stickere Hot Hatches aici!
Daca aveti probleme cu inregistrarea , dati un mail la iancu_florin2005@yahoo.com!
Announcements
Pentru a afisa un film de pe youtube trebuie sa dati click pe "Adauga:YouTube" care e in stanga jos,iar in text puneti tot ce vine dupa "v=" in link.
Daca un post nu este acolo unde il stiati inseamna ca era offtopic si este in Chat room HotHatches
Geometrie Roti - unde, cat, cum etc., Recomandari service-uri pentru reglarea geometriei
RoSonic
mesaj Oct 28 2010, 02:26 PM
Trimis la #1

Stage 4

Grup: Member
Postari: 306
Inregistrat pe: 5-March 10
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 566
Masina Personala:VW Polo 9n3 GTI

Ca tot a adus Nicky in discutie subiectul locurilor in care se poate regla geometria (pe topicul cu subvirarea) - si ca sa nu deviem acolo, m-am gandit ca ar fi ok un topic in care sa fie facute recomandari legate de service-uri unde se ofera acest serviciu - si cu detalii legate de modul in care lucreaza respectivii, preturi, care-s de evitat si orice alte informatii utile in alegerea unora sau altora.

Deci, care ati avut experiente pozitive sau negative pe subiectul asta impartasiti aici.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Rapsunsuri (1 - 11)
RollerMAN
mesaj Oct 28 2010, 03:18 PM
Trimis la #2

Stage 5

Grup: Moderator
Postari: 2,497
Inregistrat pe: 8-June 09
Membrul Nr.: 87
Masina Personala:-

Eu unul de AutoFit nu mai vreau sa aud, oricat s-au chinuit adica de vreo 3 ori...nu le-a iesit directia cum trebuie..si am ajuns tot la o vulcanizare unde cunosc eu pe cineva sa imi regleze unghiurile cu toate ca nu au scule la fel de performante ca cei de la autofit.
Un loc unde am auzit laude ar fi Autosoft insa nu mi-am facut niciodata geometria acolo.
Asta pentru bucuresti...iar mai departe..va mai recomand pro motor ramnicu valcea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Dr.Silviu
mesaj Oct 28 2010, 03:37 PM
Trimis la #3

Stage 5

Grup: Senior Member
Postari: 1,249
Inregistrat pe: 5-June 09
Membrul Nr.: 76
Masina Personala:Audi A3 2.0T

Cand mi-am pus bratele mi-am facut la Autososft pe Str.Dudesti. Au aparatura foarte buna si au foarte repede... In 15 min mi-au facut geometria pe fata. Dar a si costat 99 ron pe fata. Cred ca spatele mai era 48 ron, dar nu sunt sigur.

+Quote Post
Mituc
mesaj Oct 28 2010, 03:50 PM
Trimis la #4

Stage 5

Postari: 1,235
Inregistrat pe: 18-May 09
Din: Iasi
Membrul Nr.: 44
Masina Personala:Turbocharged Vaca

Cei de la promotor probabil iti pot face din masina ce vrei tu. La cita experienta au in rally (impreza sti, citroen c2r2, c2r2max - primele 2 preparate in romania, si foarte multe modele de masini de-a lungul timpului si a experientei lor) cine are timp si chef sa-i viziteze sint sigur ca nu va avea cum sa regrete. SIngura conditie este sa stie exact ce vrea de la masina.

--------------------
Unicorn Car Owner

+Quote Post
bambu
mesaj Oct 28 2010, 04:41 PM
Trimis la #5

Administrator

Grup: Administrator
Postari: 3,711
Inregistrat pe: 25-February 09
Din: Bucuresti/Titan
Membrul Nr.: 3
Masina Personala:RENAULT Megane RS

Cei de la Autocobalcescu din Splai au aparatura foarte recenta. Mi-am facut la ei si a iesit foarte bine.

--------------------
Viata e greu, lumea e hotu!

+Quote Post
Acidutzul
mesaj Oct 28 2010, 08:53 PM
Trimis la #6

Stage 4

Postari: 379
Inregistrat pe: 29-July 10
Membrul Nr.: 752
Masina Personala:VW Golf MkV 2.0 TDI

Pana acum am facut 4 geometrii si toate au iesit bine (nici nu m-am dus cu mari probleme). Doua au fost facute la Autosoft Dudesti, una la Elcargid Buzau si una la Avia Pantelimon.

Ultima am facut-o la Autosoft Dudesti si m-a costat 174 lei (reglaj ambele axe). A fost o geometrie facuta dupa cerintele mele (ma pregateam de track-day), care a iesit cum am vrut. A facut-o un nene mai in varsta, amabil, vorbaret si receptiv la solicitarile mele.

--------------------

+Quote Post
Dr.Silviu
mesaj Oct 28 2010, 10:28 PM
Trimis la #7

Stage 5

Postari: 1,249
Inregistrat pe: 5-June 09
Membrul Nr.: 76
Masina Personala:Audi A3 2.0T

Acelasi nene de la Autosoft mi-a facut si mie geometria... dar s-a speriat cand a auzit ca am facut modificari la suspensie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mi-a facut geometria foarte repede si bine.. dar cand a fost vorba de modificat camberul nu prea a fost de acord (noroc ca doar din geometrie am ajuns la -1.30). Cand am sa trec la mai mult de -1.30 nu cred ca o sa trec pe la ei... poate undeva mai cooperanti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
adyp2003
mesaj Oct 28 2010, 11:44 PM
Trimis la #8

Stage 3

Grup: Member
Postari: 214
Inregistrat pe: 19-June 09
Membrul Nr.: 122
Masina Personala:MkV GTI

Buna ideea crearii acestui topic!
Vroiam sa va multumesc pentru informatiile oferite aici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De AutoSoft am auzit si eu lucruri bune, dar nu mi-am facut niciodata geometria.
Pentru echilibrari si alte lucruri minore am fost incantat de felul in care au lucrat, dar presupun ca asta nu e mare branza si o pot face multe alte firme. Cu geometria insa, e mai delicata treaba.

+Quote Post
Rius
mesaj Oct 29 2010, 08:50 AM
Trimis la #9

Stage 5

Postari: 847
Inregistrat pe: 5-August 10
Din: Navodari
Membrul Nr.: 754
Masina Personala:Renault Clio RS 182

Ce preturi ati gasit la verificarea/reglarea geometriei rotilor? E acelasi daca reglezi si fata si spatele?

Pentru pasionati un manual din "casa" Renault sport cu toate reglajele sasiului, ce si cum ale masinii de uzina de competitie Renault Clio3 Cup, cred ca e interesant sipentru ceilalti.

si intervalele de inlocuire a elementelor
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  Clio3_chassis.pdf ( 1.73MB ) Numarul de Transferari: 18
Fisier Atasat  clio_3_intervale_inlocuiri.pdf ( 63.29k ) Numarul de Transferari: 13

--------------------

"Life is about passions. Thank you for sharing mine"

+Quote Post
BSH
mesaj Oct 29 2010, 03:54 PM
Trimis la #10

Stage 5

Grup: Moderator
Postari: 3,411
Inregistrat pe: 23-September 09
Membrul Nr.: 370
Masina Personala: ◊

Interesante documentele alea, chiar daca sunt pentru CUP. Thx

--------------------
Open your mind not your mouth !

+Quote Post
Rius
mesaj Oct 29 2010, 04:56 PM
Trimis la #11

Stage 5

Postari: 847
Inregistrat pe: 5-August 10
Din: Navodari
Membrul Nr.: 754
Masina Personala:Renault Clio RS 182

Pai asta e ideea sa vedem diferentele intre setarile unei masini de circuit si una stoc cum ar fi 197-le. Daca chiar te intereseaza si iti face placere sa lecturezi despre cum modifica masinile "baietii mari" iti mai dau mai multe manuale cu clio cup si despre electrica, despre motor, despre cutia de viteza sadev care echipeaza cup-ul, accesorii pentru cup, engine rebuilt-ul care se face din 2000 in 2000 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am postat aici doar despre sasiu ca topicul este despre geometria rotilor, ceea e foarte bine explicat in manualul atasat

--------------------

"Life is about passions. Thank you for sharing mine"

+Quote Post
vusiman
mesaj Oct 29 2010, 06:28 PM
Trimis la #12

Stage 4

Postari: 491
Inregistrat pe: 7-August 09
Membrul Nr.: 282
Masina Personala:Clio RS 197

foarte tare documentatia, super tnx ! te rog pune si restul ce mai ai, poate intr-un topic separat la sectiunea tehnica.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
3 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (3 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 10th May 2025 - 10:30 AM