Cauciucuri potrivite - Forum HotHatches
Random logo image... Refresh for more!

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Collapse

> Forum HotHatches Information

Latest News And Announcements!
Latest News
Avem stickere facute, gasiti la Bambu!
Gasiti mai multe detalii despre stickere Hot Hatches aici!
Daca aveti probleme cu inregistrarea , dati un mail la iancu_florin2005@yahoo.com!
Announcements
Pentru a afisa un film de pe youtube trebuie sa dati click pe "Adauga:YouTube" care e in stanga jos,iar in text puneti tot ce vine dupa "v=" in link.
Daca un post nu este acolo unde il stiati inseamna ca era offtopic si este in Chat room HotHatches
Cauciucuri potrivite, 225/40/18
BrotaneL
mesaj Feb 25 2012, 06:35 PM
Trimis la #1

Stage 1
*

Grup: Prieten HH Junior
Postari: 21
Inregistrat pe: 3-July 11
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 2,889
Masina Personala:Opel Astra H

Am tot cautat un versus pe acest subiect, dar din pacate n-am gasit..

M-ar interesa o parere cu privire la achizitionarea unui set de cauciucuri. Datorita concurentei avem o gama variata de alegere, astfel am selectat 4 dintre cele mai bune modele..

1. Yokohama Parada
2. Michelin Pilot Sport 3
3. Federal 595RS-R
4. Toyo T1R

Pentru ce ati opta ?

Acest mesaj a fost editat de BrotaneL: Feb 25 2012, 07:02 PM
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Rapsunsuri
rex
mesaj Feb 26 2012, 02:42 PM
Trimis la #2

Stage 5

Grup: Moderator
Postari: 1,520
Inregistrat pe: 14-October 10
Din: Cluj-Napoca
Membrul Nr.: 796
Masina Personala:Golf 5 1,4 TFSI

CITAT(BSH @ Feb 25 2012, 08:30 PM) *

BSH, cu tot respectul, dar nu putem lua de bun niste review-uri de la persoane mai mult sau mai putin avizate. Daca 10, 100, 1000 de persoane care nu au condus altceva sau nu au nici o treaba cu mersul tare spun ca sunt excelente nu inseamna ca au dreptate
Din punctul meu de vedere atata timp cat nu exista un test independet nu putem spune nimic de acea anvelopa.
Pana vedem un test cu vitezele de intrare pe viraj, exit, acvaplanare, etc DOAR SPECULAM.

Aaaaa... si nu vreau sa ii fac contrareclama RSR-ului pentru ca nu am nici un beneficiu, dar sa fiti atenti ca pot sa se fisureze.
Un prieten de-al meu a patit asa si se pare ca si altii. Poate cei de la Federal au rezolvat problema, poate nu.

CITAT(vusiman @ Feb 25 2012, 09:38 PM) *
RSR face parte dintr-o categorie de nisa si nu prea gasesti feedback-uri multe la ele ca si Khumo v70a ...

Nu man....
1. RSR e un cauciuc incadrat undeva intre anvelopele de strada si cele semislick (denumirea difera de la site la site; fie sunt Ultra High Performance fie Extreme Performance fie alte denumiri). RSR-ul este din categorie cu Bridgestone RE070, Dunlop Direzza Sport z1 Starspec, Dunlop SP600, Hankook R-S2 (sau R-S3), Kumho XS KU36 (sau KU15), Toyo R1-R, Yokohama AD08 (cel mai bun din aceata clasa)
2. Kumho v70a e SEMISLICK (din alta categorie fata de RSR) adica din categorie cu Bridgestone RE55 sau RE11s, Conti ForceContact, Dunlop Direzza 03G (astea par sa fie cele mai bune), Hankook TD z221, Michelin PS Cup/Cup+, Pirelli P Zero Corsa, Pirelli P Zero Trofeo, Toyo R888, Yokohama A048R
3. Inainte sa imi cumpar Kumho V70a am citit teste comparative cu R888 si alte anvelope si asa m-am decis sa le iau.

Si inca o data, sfatul meu pentru toti este ca atunci cand incercati sa cumparati un cauciuc sa cautati teste independente in care sa fie prezentate valori clare si nu sa va luati anvelopele dupa feedback-ul unor persoane mai mult sau mai putin avizate.
Dar, stiti bine ca si astfel de teste pot sa aiba un "sponsor" in spate. Important e sa va uitati care anvelope ies tot timpul in top indiferent de "sponsor".

Fisiere Atasate
Fisier Atasat  utool_f_1328719748_3041.jpg ( 60.82k ) Numarul de Transferari: 44
Fisier Atasat  utool_f_1328719840_3041.jpg ( 59.93k ) Numarul de Transferari: 45

--------------------
VW Golf V GTSport 1.4 TFSI, Sunset red, 2 doors: RLine Rear Valance | RLine Front Valance | RLine Bumper Vents | RLine Tail lights | Kerscher Front Fenders | Votex Rear Spoiler | GTI Multi Function Steering Wheel | GTI Pedals | Mk 7 GTD gearstick | Mk 6 GTI chrome switches | R32 highline instrument cluster | RCD 510 radio | Mk 6 Climatronic | Recaro Pole Position Bucket Seats | Schroth Clubman II asm Seatbelts | OEM Shark Fin Antenna | K&N 57s-9500 Cold Air Intake | NGK Iridium IX Spark Plugs | Porsche Cayman Front Calipers | Brembo Custom J Hook Rotors | Pagid RS-29 Front Pads | Audi TTRS Brake Vents | GTI Rear Brakes | Ferodo DS2500 Rear Brake Pads | HEL Front and Rear Brake Lines | Motul RFB 660 Racing Brake Fluid | Bilstein PSS10 Coilovers | H&R sway bars 26mm front/24mm back | Volkswagen Racing lower engine mount | Audi TT Suspension Lower Arms | Motul 300V Engine Oil | BBS VZ 032 8x17 Rims with Goodyear Eagle F1 Assymetric 2 225/45 Tyres (street) and Team Dynamics Pro Race 1.2 8x17 Rims with Michelin Pilot Sport Cup 2 225/45 Semislicks (track) | Wiechers-Sport Roll Bar | Revo Technik Stage 1 Software| Revo SPS PRO

Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (2 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 26th June 2025 - 04:05 AM