Probleme MG ZR1 - Forum HotHatches
Random logo image... Refresh for more!

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Collapse

> Forum HotHatches Information

Latest News And Announcements!
Latest News
Avem stickere facute, gasiti la Bambu!
Gasiti mai multe detalii despre stickere Hot Hatches aici!
Daca aveti probleme cu inregistrarea , dati un mail la iancu_florin2005@yahoo.com!
Announcements
Pentru a afisa un film de pe youtube trebuie sa dati click pe "Adauga:YouTube" care e in stanga jos,iar in text puneti tot ce vine dupa "v=" in link.
Daca un post nu este acolo unde il stiati inseamna ca era offtopic si este in Chat room HotHatches
Probleme MG ZR1, need advice pls.
Darian
mesaj Aug 14 2009, 01:05 AM
Trimis la #1

Stage 5

Grup: Member
Postari: 1,679
Inregistrat pe: 15-May 09
Din: Bucuresti/Ramnicu Valcea
Membrul Nr.: 32
Masina Personala:Golf .:R MY2012 DSG

Prietenul meu Alex care tocmai s-a inscris pe forum are un MG ZR1 cu motor 1.4l aspirat 105CP - 150k km si are urmatoarea problema:
1. masina a luato din Spania iar acolo a inlocuit pompa de benzina si bujiile pentru ca nu mai tragea deloc, nu putea sa depaseasca 100km/h si motorul se ineca, plus se aprindea un martor si dadea eroare la sistemul de alimentare.
2. dupa asta masina a mers putin ok dar acum cand este rece la plecarea de pe loc sau treapta a doua motorul da senzatia ca se ineaca si trebuie turat excesiv avand zvagniri. Am testat si eu in seara asta si facea la fel. Dupa vreo 3-4 min de mers nu mai face asa. Ce am mai observat: ambreiajul cupleaza foarte sus.
3. alta problema ar fi franele: trebuie apasata pedala pana la fund si testul de tare, parca ar avea fade dupa cateva ture de circuit. Discurile si placutele au fost schimbate - eu ma gandeam la lichidul de frana.
4. La evacuarea se aude un trancanit suspect mai ales cand accelerez pe loc
5. A montat un filtru de aer conic made in china in locul carcasei originale - a dat un sunet mai sportiv si cam atat, mie mi se pare ca a pierdut din putere.

PLS astept pareri ca omul are nevoie de ajutor. A fost pe la multe serviceuri si nimeni nu i-a zis nimic concret.

O sa revina si el cu completari curand.

Merci anticipat.

--------------------
Golf .:R MY2012 DSG - powered by RBN
ex: Focus ST320 - powered by Dreamscience

Go to the top of the page

+Quote Post

mesaje in acest topic

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 6th July 2025 - 08:25 PM