Uleiuri pentru motor - Forum HotHatches
Random logo image... Refresh for more!

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Collapse

> Forum HotHatches Information

Latest News And Announcements!
Latest News
Avem stickere facute, gasiti la Bambu!
Gasiti mai multe detalii despre stickere Hot Hatches aici!
Daca aveti probleme cu inregistrarea , dati un mail la iancu_florin2005@yahoo.com!
Announcements
Pentru a afisa un film de pe youtube trebuie sa dati click pe "Adauga:YouTube" care e in stanga jos,iar in text puneti tot ce vine dupa "v=" in link.
Daca un post nu este acolo unde il stiati inseamna ca era offtopic si este in Chat room HotHatches
7 Pagini V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
Uleiuri pentru motor
Acidutzul
mesaj Feb 23 2011, 05:48 PM
Trimis la #61

Stage 4

Grup: Senior Member
Postari: 379
Inregistrat pe: 29-July 10
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 752
Masina Personala:VW Golf MkV 2.0 TDI

Foarte corect ce spui si e normal sa intrebi peste tot. Recunosc ca atitudinea mea e mai mult a unui baietel bosumflat si suparat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , dar la un moment dat m-au socat diferentele.

Bafta la cautari si asteptam feedback despre ulei.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
bluey
mesaj Feb 23 2011, 05:51 PM
Trimis la #62

Stage 5

Postari: 1,424
Inregistrat pe: 3-November 09
Membrul Nr.: 424
Masina Personala:Audi

Este absolut normal Rius la o turbina sa faca asta fara sa fie defecta.
Ca sa nu mai vorbim ca nici calitatile uleiului nu mai sunt aceleasi la 10000km ca la 1000Km de la revizie oricat de racing ar fi.
Daca am zis ca Fusco e dubios am zis-o pentru ca isi cauta de lucru cu epigonii (desi o face cu un scop nobil s-a demonstrat ca nu are cu cine) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Il cunosc si il respect prea mult ca sa imi permit altele.

--------------------
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Racer de forum nambar uan :D

+Quote Post
Rius
mesaj Feb 23 2011, 05:57 PM
Trimis la #63

Stage 5

Postari: 847
Inregistrat pe: 5-August 10
Din: Navodari
Membrul Nr.: 754
Masina Personala:Renault Clio RS 182

Nu faceam referire la nimeni si nimic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vroiam sa clarificam odata treaba asta cu consumul de ulei,mai mare la unele motoare si mai mic la altele, de ce consuma care sunt cauzele si daca e defect sau nu un motor care consuma

Vroiam sa dezvolt subiectul nu sa dau in cap la nimeni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) poate ne mai luminam si noi, ca nu toata lumea stie ce si cum.....

Vad ca degenereaza forumul asta si toate discutiile educative legate de pasiunea noastra comuna esueaza...

Repet eu nu certam pe nimeni, iar eu personal cunosc 99% din motivele din care un motor sau subansamble ale grupului motopropulsor "consuma" ulei.

--------------------

"Life is about passions. Thank you for sharing mine"

+Quote Post
bluey
mesaj Feb 23 2011, 06:17 PM
Trimis la #64

Stage 5

Postari: 1,424
Inregistrat pe: 3-November 09
Membrul Nr.: 424
Masina Personala:Audi

Pai si ti-am zis eu ceva??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Partea a doua era ca sa nu fiu inteles gresit legat de chestia aia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
Sunt prea multi incordati in fata monitoarelor , gata de start si de aia se ajunge la tot felul de discutii.

Revenind la topic , crezi ca exista vreun motor turbo care sa aiba tubulatura intre turbo si supapele de admisie perfect curata dupa 40 de mii de km???
Sau vreun aspirat care nu elimina nimic pe la epuratorul capacului tachetilor???
Sau vaporii aia sunt aburi si condens????
Si mai exista intotdeauna acel procent de ulei care ramane in urma segmentului de foc la coborarea pistonului si care inevitabil se arde.

@ Nicky , mie si lui Acidutzul nu ne-a mirosit uleiul a benzina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) inseamna ca avem motoare Citroen?

--------------------
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Racer de forum nambar uan :D

+Quote Post
Profesoru
mesaj Feb 23 2011, 06:28 PM
Trimis la #65

Stage 4

Postari: 492
Inregistrat pe: 8-July 09
Membrul Nr.: 177
Masina Personala:Audi S3 1,8T

6000 km , ulei varsat de la dealer Seat ( Alto ) Castrol 5W30 ,,,,,,cica 5W 40 nu se mai fabrica...lipsesc 3mm pe joja .....o fi bine ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si cine este astia Miller ? au vreo mare traditie in asa ceva , ca prea au aparut dintr-o data (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .....si se omoara lumea dupa uleiurile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lor ...eu o raman consecvent , si cum vine caldurica peste vreo luna , fac schimbul si voi trece pe 300V 5W40 pt sezonul cald (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

--------------------
Stock for the moment

+Quote Post
Nicky
mesaj Feb 23 2011, 06:31 PM
Trimis la #66

Stage 5

Postari: 766
Inregistrat pe: 15-May 09
Din: Dublin vs. Bucharest
Membrul Nr.: 24
Masina Personala:Seat Cupra '09

QUOTE (bluey @ Feb 23 2011, 06:17 PM) *
@ Nicky , mie si lui Acidutzul nu ne-a mirosit uleiul a benzina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) inseamna ca avem motoare Citroen?

Uleiul tau l-au mirosit cei din spatele tau, pe Cheia. De-aia s-a bronzat grecutzus asa tare, era primul dupa tine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
PS Cristi, super tare ca te duci tot la Alto, chiar cu Skoda. Si pun pariu ca o repari in partea cu Seat, nu dincolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In UK e mai folosit Millers decat Motul, asa pare sa reiasa de pe forumuri. Toate sunt bune, eu de-aia am Castrol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si la cat de des il schimbam, Floriol sau Olio di Olivia e perfect.

--------------------
KIP - the Orange Cupra 2.0 RS 2+

+Quote Post
RoSonic
mesaj Feb 23 2011, 07:21 PM
Trimis la #67

Stage 4

Grup: Member
Postari: 306
Inregistrat pe: 5-March 10
Membrul Nr.: 566
Masina Personala:VW Polo 9n3 GTI

QUOTE (Profesoru @ Feb 23 2011, 05:28 PM) *
6000 km , ulei varsat de la dealer Seat ( Alto ) Castrol 5W30 ,,,,,,cica 5W 40 nu se mai fabrica...lipsesc 3mm pe joja .....o fi bine ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si cine este astia Miller ? au vreo mare traditie in asa ceva , ca prea au aparut dintr-o data (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .....si se omoara lumea dupa uleiurile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lor ...eu o raman consecvent , si cum vine caldurica peste vreo luna , fac schimbul si voi trece pe 300V 5W40 pt sezonul cald (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Ca si comparatie, eu am 300v 5w30 - si dupa ceva peste 8000km nivelul pe joja e undeva la jumatea distantei intre marcajele de min/max. Nu stiu cati mm sunt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

--------------------

+Quote Post
RollerMAN
mesaj Feb 23 2011, 09:29 PM
Trimis la #68

Stage 5

Grup: Moderator
Postari: 2,497
Inregistrat pe: 8-June 09
Membrul Nr.: 87
Masina Personala:-

in general....intre min si max este diferenta de 1 litru, deci...ti-a consumat cam jumate de litru in 8000 de km..

+Quote Post
Profesoru
mesaj Feb 24 2011, 12:53 AM
Trimis la #69

Stage 4

CITAT(Nicky @ Feb 23 2011, 05:31 PM) *
PS Cristi, super tare ca te duci tot la Alto, chiar cu Skoda. Si pun pariu ca o repari in partea cu Seat, nu dincolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In UK e mai folosit Millers decat Motul, asa pare sa reiasa de pe forumuri. Toate sunt bune, eu de-aia am Castrol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si la cat de des il schimbam, Floriol sau Olio di Olivia e perfect.

Faptul ca intru intr-un service unde ma stie toata lumea .............cat is de nebun , este benefic pt masina.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

--------------------
Stock for the moment

+Quote Post
rex
mesaj Feb 24 2011, 02:06 AM
Trimis la #70

Stage 5

Postari: 1,520
Inregistrat pe: 14-October 10
Din: Cluj-Napoca
Membrul Nr.: 796
Masina Personala:Golf 5 1,4 TFSI

CITAT(fuscobal @ Feb 23 2011, 02:15 PM) *
Merg numai cu 300V 5W30 si 5W40 si nu imi consuma masina gram de ulei intre revizii domnu Rollerman !!!

PS : Masina a prins 4 iesiri pe circuit cu acest ulei, mers la -20 si la 40 grade destul iar acum are 103.000km (dintre care vreo 40.000 cu stage 3) !

Si la mine la fel. Eu folosesc 300V 5w40 si am aceleasi iesiri pe circuit ca Fusco, doar ca am ceva mai multe ture.

--------------------
VW Golf V GTSport 1.4 TFSI, Sunset red, 2 doors: RLine Rear Valance | RLine Front Valance | RLine Bumper Vents | RLine Tail lights | Kerscher Front Fenders | Votex Rear Spoiler | GTI Multi Function Steering Wheel | GTI Pedals | Mk 7 GTD gearstick | Mk 6 GTI chrome switches | R32 highline instrument cluster | RCD 510 radio | Mk 6 Climatronic | Recaro Pole Position Bucket Seats | Schroth Clubman II asm Seatbelts | OEM Shark Fin Antenna | K&N 57s-9500 Cold Air Intake | NGK Iridium IX Spark Plugs | Porsche Cayman Front Calipers | Brembo Custom J Hook Rotors | Pagid RS-29 Front Pads | Audi TTRS Brake Vents | GTI Rear Brakes | Ferodo DS2500 Rear Brake Pads | HEL Front and Rear Brake Lines | Motul RFB 660 Racing Brake Fluid | Bilstein PSS10 Coilovers | H&R sway bars 26mm front/24mm back | Volkswagen Racing lower engine mount | Audi TT Suspension Lower Arms | Motul 300V Engine Oil | BBS VZ 032 8x17 Rims with Goodyear Eagle F1 Assymetric 2 225/45 Tyres (street) and Team Dynamics Pro Race 1.2 8x17 Rims with Michelin Pilot Sport Cup 2 225/45 Semislicks (track) | Wiechers-Sport Roll Bar | Revo Technik Stage 1 Software| Revo SPS PRO

+Quote Post
RollerMAN
mesaj Feb 24 2011, 02:10 AM
Trimis la #71

Stage 5

Postari: 2,497
Inregistrat pe: 8-June 09
Membrul Nr.: 87
Masina Personala:-

Lasa mai, ca una e 1.4 asta nou si alta e 2.0 tfsi...tractorasu nr 2...langa tdi..

+Quote Post
fuscobal
mesaj Feb 24 2011, 03:52 AM
Trimis la #72

Stage 4

Postari: 430
Inregistrat pe: 30-June 09
Membrul Nr.: 152
Masina Personala:VW Golf V GTI

La mine a fost ceva consum de ulei pana pe la 50.000km (completam o data intre fiecare revizii cam 500g). Dupa aia n-a mai consumat. La un mement dat (acum 1 an si ceva) am desfacut motorul complet, am curatat supapele de depunerile de carbon si am pus biele forjate IE + cuzineti Calico. Nici dupa ce am umblat in motor si l-am resigilat cu garnituri noi n-au fost probleme. Ceva ulei cu siguranta se consuma si la mine dar nu suficient cat sa aprinda becul (BTW : exista block in vag-com care indica nivelul minim si nivelul real in mm). Nicky, uleiul meu nu miroase a benzina iar de schimbat il schimb cam ca si tine la 8-10.000km !

+Quote Post
atipiq_nightmare
mesaj Mar 3 2011, 07:00 PM
Trimis la #73

Stage 4

Postari: 398
Inregistrat pe: 28-August 09
Membrul Nr.: 322
Masina Personala:Ma乙da 3 , Renault Megane RS

CITAT(Nicky @ Dec 3 2010, 11:40 AM) *
A incercat cineva pana acum Millers? Am gasit dealer in Romania si as vrea sa testez uleiurile, am inteles ca sunt foarte performante.

Ulei Cutie Viteze (Motorsport / Racing)

CRX LS SAE 80w/90 Racing Getriebeöl, Teilsynthetisch sau CRX LS 80w/90NT Racing Nano Getriebeöl, Teilsynthetisch

Ulei Motor (Motorsport / Racing)

CFS 0w/20 Racing Motorenöl, Vollsynthetisch
CFS 5w/40 Racing Motorenöl, Vollsynthetisch
CFS 10w/40 Racing Motorenöl, Vollsynthetisch
CFS 10w/60 Racing Motorenöl Vollsynthetisch
CFS 10w/50 Racing Motorenöl Vollsynthetisch
CFS 15w/60 Racing Motorenöl, Vollsynthetisch

Sunt in perioada de documentare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am vazut ca e folosit cu succes prin vest.

Competition Engine Oils Millers Oils full synthetic Motorsport formulations combine 3 synthetic esters with high performance additives (including the optimum amount of ZDDP Zinc antiwear additive) and friction modifiers to provide maximum power output with minimum wear. The high ester content reduces the amount of polymer in the formulation and increases the oil’s resistance to shear and loss of viscosity

Eu folosesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  DSCF7413.jpg ( 189.91k ) Numarul de Transferari: 56

--------------------
Renault Megane RS 225 Nimbus Grey

+Quote Post
bambu
mesaj Mar 3 2011, 07:20 PM
Trimis la #74

Administrator

Grup: Administrator
Postari: 3,711
Inregistrat pe: 25-February 09
Din: Bucuresti/Titan
Membrul Nr.: 3
Masina Personala:RENAULT Megane RS

Si cum e? Ce preturi, zi-mi ca ma pregatesc de revizie.

--------------------
Viata e greu, lumea e hotu!

+Quote Post
atipiq_nightmare
mesaj Mar 3 2011, 07:51 PM
Trimis la #75

Stage 4

Postari: 398
Inregistrat pe: 28-August 09
Membrul Nr.: 322
Masina Personala:Ma乙da 3 , Renault Megane RS

Uleiul este 305 + 25 Ron curierul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

--------------------
Renault Megane RS 225 Nimbus Grey

+Quote Post
bambu
mesaj Mar 3 2011, 11:22 PM
Trimis la #76

Administrator

Si e comparabil cu 300v de la motul?

--------------------

+Quote Post
Profesoru
mesaj Mar 3 2011, 11:36 PM
Trimis la #77

Stage 4

CITAT(atipiq_nightmare @ Mar 3 2011, 06:51 PM) *
Uleiul este 305 + 25 Ron curierul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ce cantitate ?Daca e 100 de litri vreau si io (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

--------------------
Stock for the moment

+Quote Post
Mituc
mesaj Mar 4 2011, 08:51 AM
Trimis la #78

Stage 5

Postari: 1,235
Inregistrat pe: 18-May 09
Din: Iasi
Membrul Nr.: 44
Masina Personala:Turbocharged Vaca

Probabil 10W ar trebui sa puneti la intrarea pe circuit si sa-l dati jos la iesire. Daca producatorul motorului vostru nu a listat si uleiuri 10w (de obicei 5w) atunci riscati sa va ologiti motorul intr-o singura iarna cu ulei 10w.

--------------------
Unicorn Car Owner

+Quote Post
bambu
mesaj Mar 4 2011, 09:45 AM
Trimis la #79

Administrator

CITAT(Profesoru @ Mar 3 2011, 11:36 PM) *
Ce cantitate ?Daca e 100 de litri vreau si io (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

In megane intra 5,4 litri deci probabil ala e pretul la 6 itri.

--------------------

+Quote Post
Dr.Silviu
mesaj Mar 4 2011, 09:52 AM
Trimis la #80

Stage 5

Postari: 1,249
Inregistrat pe: 5-June 09
Membrul Nr.: 76
Masina Personala:Audi A3 2.0T

Pe bidon scrie 5L

+Quote Post

7 Pagini V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 10th May 2025 - 09:37 AM