Masina nu se imprumuta - Forum HotHatches
Random logo image... Refresh for more!

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Collapse

> Forum HotHatches Information

Latest News And Announcements!
Latest News
Avem stickere facute, gasiti la Bambu!
Gasiti mai multe detalii despre stickere Hot Hatches aici!
Daca aveti probleme cu inregistrarea , dati un mail la iancu_florin2005@yahoo.com!
Announcements
Pentru a afisa un film de pe youtube trebuie sa dati click pe "Adauga:YouTube" care e in stanga jos,iar in text puneti tot ce vine dupa "v=" in link.
Daca un post nu este acolo unde il stiati inseamna ca era offtopic si este in Chat room HotHatches
2 Pagini V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
Masina nu se imprumuta, sau da..
silvio
mesaj Dec 2 2010, 07:02 PM
Trimis la #21

Stage 3

Grup: Member
Postari: 190
Inregistrat pe: 16-May 09
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 33
Masina Personala:clio RS

eee exagerezi si tu, nu cred ca un prieten ti-ar face asa ceva la masina, poate doar un "prieten",caruia probabil nu o sa-i dai masina.
Sa fim seriosi ,daca un prieten iti cere masina sa vada cum merge, mai mult ca sigur nu o sa abuzeze de ea , ca nu e a lui.
Eu nu am nici o problema sa dau masina prietenilor care cred eu, aaaa daca mi-o cere vreun prieten mai diliu sau cineva care nu-l cunosc, il refuz.
Go to the top of the page

+Quote Post
iulirx
mesaj Dec 2 2010, 07:13 PM
Trimis la #22

Stage 3

Postari: 192
Inregistrat pe: 13-March 10
Din: ploiesti
Membrul Nr.: 573
Masina Personala:Volvo S60 D5 cu motor; Focus RS Mk2 cu alt motor

CITAT(silvio @ Dec 2 2010, 06:02 PM) *
eee exagerezi si tu, nu cred ca un prieten ti-ar face asa ceva la masina, poate doar un "prieten",caruia probabil nu o sa-i dai masina.
Sa fim seriosi ,daca un prieten iti cere masina sa vada cum merge, mai mult ca sigur nu o sa abuzeze de ea , ca nu e a lui.
Eu nu am nici o problema sa dau masina prietenilor care cred eu, aaaa daca vine vreun prieten mai diliu sau cineva care nu-l cunosc, il refuz.

daca tot nu o sa abuzeze de ea, poate sta in dreapta : va simti acelasi lucru atunci cind proprietarul abuzeaza de ea.
o masina o simti la limita, sau aproape. adica atunci cind abuzezi de ea.

+Quote Post
silvio
mesaj Dec 2 2010, 07:25 PM
Trimis la #23

Stage 3

stii ce ? asta depinde de fiecare om in parte , degeaba dezbatem noi 10 pagini pe forum ca daca Teff sau oricine nu vrea sa dea masina , nu o da.
Ceilalti care nu tin asa mult la chestia asta "masina si femeia nu se dau", vor da masinile la prieteni care ii cunosc si au incredere ca stiu sa mearga cu o masina.

@iulirx dar trebuia sa lamurim chestia aia cu "daca am cuplu mai mare te bat pe reprize indiferent de cati cai ai tu"
uite o chestie de saptamana trecuta ,eu 215nm cuplu vs BMW 330d 500nm pe reprize de la 30-110 eram in fata dupa care ma depaseste, de la 60-120 iar eu eram in fata dupa care se duce el.

+Quote Post
maryusdanyel
mesaj Dec 2 2010, 07:29 PM
Trimis la #24

Stage 3

Postari: 201
Inregistrat pe: 30-June 09
Membrul Nr.: 154
Masina Personala:Clio 197

Eu unul sunt foarte multumit cand vad bucuria unui prieten care tocmai a facut o tura cu masina mea.Si stiu ca si eu m-am bucurat la randul meu cand am condus o masina mai potenta,sau nu mai stiu cum.

Inteleg,si eu tin la masina mea foarte mult, si daca stiu ca e dobitoc nu ii dau nici o masina...dar in rest mi se pare egoism.

+Quote Post
bambu
mesaj Dec 2 2010, 07:30 PM
Trimis la #25

Administrator

Grup: Administrator
Postari: 3,711
Inregistrat pe: 25-February 09
Din: Bucuresti/Titan
Membrul Nr.: 3
Masina Personala:RENAULT Megane RS

Subscriu

--------------------
Viata e greu, lumea e hotu!

+Quote Post
silvio
mesaj Dec 2 2010, 07:37 PM
Trimis la #26

Stage 3

@maryusdanyel (IMG:style_emoticons/default/Winking.gif)

+Quote Post
vusiman
mesaj Dec 2 2010, 08:55 PM
Trimis la #27

Stage 4

Grup: Senior Member
Postari: 491
Inregistrat pe: 7-August 09
Membrul Nr.: 282
Masina Personala:Clio RS 197

Si eu la randul meu am capatat virusul tot conducand masina unui prieten.

@teff : daca un prieten bun de al tau si-ar lua un ferrari sau ceva de genul ( o super masina) nu ai vrea sa mergi si tu cu ea? sa vezi cum este, cum se simte sau ai astepta pana iti permiti sa o cumperi, daca ... Ma refer la a conduce masina decent nu la limita, care oricum nu este recomandat/permis pentru cineva care nu cunoaste masina, un prieten spre exemplu.

+Quote Post
BSH
mesaj Dec 2 2010, 10:14 PM
Trimis la #28

Stage 5

Grup: Moderator
Postari: 3,411
Inregistrat pe: 23-September 09
Membrul Nr.: 370
Masina Personala: ◊

bai ia hai....astia cu renourile...numa gura e de voi. dati masinile pt oricum e un reno.nu intereseaza p nimeni si nici nu o sa`ti ceara careva un reno.

--------------------
Open your mind not your mouth !

+Quote Post
bambu
mesaj Dec 2 2010, 10:30 PM
Trimis la #29

Administrator

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) acum vad ca ne-am aliat; Ce a zis Marius mai sus e si parerea mea sincera, eu am dat masina curiosilor si o sa o mai dau, doar ca nu oricui.

--------------------

+Quote Post
bambu
mesaj Dec 2 2010, 11:27 PM
Trimis la #30

Administrator

CITAT(Chuckie @ Dec 2 2010, 10:05 PM) *
desi sunt disperat cu masina...am dat-o si o voi da in continuare...nu oricui , normal...
ca fapt divers cu clio m-a invatat sa plec un prieten f bun,care a condus si meganul inaintea mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
iar singurul eveniment cu meganul a fost cand era masina la tata pt cateva zile... a fost el mai suparat ca mine ca stia cat de bolnav sunt cu masina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

--------------------

+Quote Post
bambu
mesaj Dec 2 2010, 11:28 PM
Trimis la #31

Administrator

Am facut curat din nou, restul la offtopic.

--------------------

+Quote Post
RunRun
mesaj Dec 3 2010, 12:43 AM
Trimis la #32

Stage 3

Postari: 183
Inregistrat pe: 29-April 10
Din: Bucuresti/Campina
Membrul Nr.: 650
Masina Personala:Honda Civic Type R Fn2

si eu am dat masina prietenilor si o sa le-o mai dau, dau cui stie sa mearga si stiu ca poate sa raspunda in caz ca se intampla ceva,
si ei la randul lor mi-au dat masinilor lor sa merg cu ele ba chiar atunci cand am avut problema cu masina in vara asta un prieten mi-a oferit masina lui( bine el avand 3 la momentul respeciv).

Pana la urma dai cui stie sa "respecte" masina si are toate pasarelele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

--------------------

In a race car diriving's like sex, all men think they're good at it

+Quote Post
TEFF
mesaj Dec 3 2010, 12:58 AM
Trimis la #33

Stage 4

Postari: 349
Inregistrat pe: 15-December 09
Membrul Nr.: 480
Masina Personala:VW Golf R20

CITAT(vusiman @ Dec 2 2010, 07:55 PM) *
Si eu la randul meu am capatat virusul tot conducand masina unui prieten.

@teff : daca un prieten bun de al tau si-ar lua un ferrari sau ceva de genul ( o super masina) nu ai vrea sa mergi si tu cu ea? sa vezi cum este, cum se simte sau ai astepta pana iti permiti sa o cumperi, daca ... Ma refer la a conduce masina decent nu la limita, care oricum nu este recomandat/permis pentru cineva care nu cunoaste masina, un prieten spre exemplu.

evident ca as vrea sa merg cu ea. dar nu as conduce, pentru ca mi-ar fi teama sa nu se intample ceva. Nu ca as lovi-o eu, ci ca m-ar lovi altul in trafic. Stiu, acum puteti spune: "da dar daca ala isi permite ferrari nu o sa fie o problema repararea, sau cat o costa franciza la casco". Nu m-as simti eu bine stiind ca masina aluia a fost lovita cand eu o conduceam. Asa ca mai bine fiecare cu masina lui. Clar salivez cand vad super-masini si imi spun "mi-as dori sa o conduc". Dar raman doar cu gandul si poate intr-o buna zi cu soare o sa-mi iau respectiva masina
Si eu am dat S3-ul la multi sa-l conduca, baieti care chiar se pricep cu "covrigul", dar nu ma simteam bine cand o chinuiau ei. Cand sunt eu la volan si ii rup capul e altceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

--------------------
Revo Stage 4 Golf .:R

+Quote Post
Rius
mesaj Dec 3 2010, 09:31 AM
Trimis la #34

Stage 5

Postari: 847
Inregistrat pe: 5-August 10
Din: Navodari
Membrul Nr.: 754
Masina Personala:Renault Clio RS 182

Oricum ideea nu era sa ii dai masina sa se deplaseze de la punctul A la B. Ci sa ii dai HH-ul tau sa vada ce poate. Daca prietenul tau nu este Michael Schumacher cu siguranta va face erori de "pilotaj" pe care tu nu stiu cat o sa le inghiti.
Pentru mine hh-ul nu e o simpla masina. In cazul meu, daca un prieten are nevoie de un "ride"... trebuie doar sa sune ...la orice ora.
Stii cum e cu "sa vad ce poate masina"?? Ca si cum, ma lasi la tine acasa sa trag un paintball? oricum nu se sparge nimic...curat a doua zi ca e vopsea vegetala.
Nu stiu sursa veniturilor celor care "imprumuta" masina pentru a-i face cunoscute "performantele" ,dar vreau sa spun ca pentru masinile mele am tras al dracu de mult, si numai eu stiu prin ce am trecut.

Vrea sa vada performanta ei?, il astept in dreapta cu cea mai mare placere, ori pe scaun ori la o provocare.

--------------------

"Life is about passions. Thank you for sharing mine"

+Quote Post
grecutzu2005
mesaj Dec 3 2010, 12:59 PM
Trimis la #35

Stage 5

Postari: 1,195
Inregistrat pe: 25-May 09
Din: Timisoara
Membrul Nr.: 59
Masina Personala:Seat Leon Cupra

Asta cu masina depinde de fiecare om.
sunt unele persoane la care le as da masina sa o aibe si o saptamana nu ma deranjeaza.
eu am luat masina unui prieten si am mers pana la sibiu si tot cu a unui prieten am mers pana in germania. singur nu era in masina.
ii am lasat masina mea imprumut sa aibe cu ce sa circule daca are nevoie.
daca m-ar suna acuma unu din ei si mi-ar zice ca are nevoie de masina mea si pot sa ii o dau ii o dau cu cea mai mare placere.
e cu subanteles ca daca o strica el o repara... dar acuma nu orice stricaciune ca se poote strica si la mine.
sau sa faca pana sa se fisureze un furtun sa se arda un bec nu il pun sa plateasca pentru chestia asta.
Am avut data masina 2 saptamani la un prieten si a facut jumate de tara cu ea si nu a avut nici o problema... intr-o zi l-am sunat sa imi aduca si mie masina ca aveam nevoie de ea. dar o saptamana nu am vb cu el la telefon.

--------------------
Seat Cupra 2.0 TFSI 240 HP.
Yamaha R6 - 2001
Λέω aυτa κaι είνaι τρελa!
www.JustClassics.ro

+Quote Post

2 Pagini V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 6th July 2025 - 07:29 AM