Caut jante...vreau idei... - Forum HotHatches
Random logo image... Refresh for more!

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Collapse

> Forum HotHatches Information

Latest News And Announcements!
Latest News
Avem stickere facute, gasiti la Bambu!
Gasiti mai multe detalii despre stickere Hot Hatches aici!
Daca aveti probleme cu inregistrarea , dati un mail la iancu_florin2005@yahoo.com!
Announcements
Pentru a afisa un film de pe youtube trebuie sa dati click pe "Adauga:YouTube" care e in stanga jos,iar in text puneti tot ce vine dupa "v=" in link.
Daca un post nu este acolo unde il stiati inseamna ca era offtopic si este in Chat room HotHatches
8 Pagini V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
Caut jante...vreau idei...
RollerMAN
mesaj Feb 8 2011, 07:10 PM
Trimis la #81

Stage 5

Grup: Moderator
Postari: 2,497
Inregistrat pe: 8-June 09
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 87
Masina Personala:-

Si ca sa putem inchide topicul....sau de fapt ca sa putem sa trecem la urmatorul pas, ce cauciucuri sa imi iau?
Marimea este 215/45/17...si pana acum singurul cauciuc care imi face cu ochiu pe dimensiunea asta.... este toyo t1r....voi ce idei aveti?

P.S. BSH mi-am luat masina de cusut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  2011_02_08_17.44.51.jpg ( 1.34MB ) Numarul de Transferari: 20

Go to the top of the page

+Quote Post
BSH
mesaj Feb 8 2011, 07:35 PM
Trimis la #82

Stage 5

Postari: 3,411
Inregistrat pe: 23-September 09
Membrul Nr.: 370
Masina Personala: ◊

Beau si ff ca masina de cusut ... NOT !

Da , merg T1R. In orice caz, nu iti lua Dunlop

--------------------
Open your mind not your mouth !

+Quote Post
vusiman
mesaj Feb 8 2011, 07:54 PM
Trimis la #83

Stage 4

Grup: Senior Member
Postari: 491
Inregistrat pe: 7-August 09
Membrul Nr.: 282
Masina Personala:Clio RS 197

daca ai zis toyo T1R inseamna ca ai traget de pret ptr ca nu sunt printre cele mai bune.

PS: mie RE050A mi se par f echilibrate ca performante in teste ca in realitate n-am experimentat, dar am vrut sa-mi iau.

+Quote Post
RollerMAN
mesaj Feb 8 2011, 07:58 PM
Trimis la #84

Stage 5

Pai eu caut ceva bun calitate/pret....si am mai observat o problema, pe dimensiunea aia...nu prea se gasesc cauciucuri max performance.

+Quote Post
vusiman
mesaj Feb 8 2011, 08:01 PM
Trimis la #85

Stage 4

Un cauciuc f bunt in top 5 sa zicem este Goodyear F1 asymetric, pe 215/45/17 ma refer.

+Quote Post
vusiman
mesaj Feb 8 2011, 08:06 PM
Trimis la #86

Stage 4

Da ce nu-ti place la exalto 2 ( in afara de pret (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )?

+Quote Post
RollerMAN
mesaj Feb 8 2011, 08:09 PM
Trimis la #87

Stage 5

Aham vad ca goodyear nu sunt cu mult mai scumpe decat t1r.......si alte cauciucuri bune p dimensiunea asta ce mai cunosti?
Exalto....mmm...sunt proaste adik nu sunt proaste da nu sunt de top... si nu ofera aderenta pe care o vreau. Am avut p masina dunlop sp sport maxx si aveam plecari mult mai bune.

+Quote Post
vusiman
mesaj Feb 8 2011, 08:20 PM
Trimis la #88

Stage 4

Vezi linkul asta: http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/

Eu am probat pe masina mea asa : conti csc 3; eagle f1 asym; Ps 3; si pe exalto 2.
Ordinea ar fi : ps3 > f1 > pe 2> csc 3.

Acum tu oricum ai talon mare la masina de ce nu consideri 225/45 pe janta de 8" ar trebui sa merga bine si asa. pe dimensiune asta direct PS3 !

PS: ps3 este pe 225.

+Quote Post
bambu
mesaj Feb 8 2011, 08:21 PM
Trimis la #89

Administrator

Grup: Administrator
Postari: 3,711
Inregistrat pe: 25-February 09
Din: Bucuresti/Titan
Membrul Nr.: 3
Masina Personala:RENAULT Megane RS

Eu am o parere foarte buna despre T1R, ar mai fi Michelin PS2,3 sau GY Assimetric toate asemanatoare ca performanta, dar in ordinea asta.

--------------------
Viata e greu, lumea e hotu!

+Quote Post
vusiman
mesaj Feb 8 2011, 08:27 PM
Trimis la #90

Stage 4

T1R are parea buna de pe strada dar in teste si in review-uri si in survey-uri nu se afla decat la mijlocul clasamentelor, nici odata in top 5 macar. Asta spune multe.

LE : si cred ca cine pume T1R pe masina nu pune PS2 ptr ca i se par prea scumpe si atunci parerea este subiectiva ( in majoritatea cazurilor) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
RollerMAN
mesaj Feb 8 2011, 08:28 PM
Trimis la #91

Stage 5

Janta este de 7j...am luat-o asa pt greutate si trecerea de la 205 la 225 eu zic ca face mai mult rau decat bine...215 sunt de ajuns...
Bambu si eu am o parere buna despre t1r dar uitandu-ma la niste review-uri observ ca ies mai bine in scor F1 asymetric ...dar mai studiez....

+Quote Post
bambu
mesaj Feb 8 2011, 08:31 PM
Trimis la #92

Administrator

Alea sunt pareri subiective. Eu cunosc pe cineva care a avut posibilitatea sa testeze cateva variante pe Cheia si a ramas client fidel T1R.

--------------------

+Quote Post
vusiman
mesaj Feb 8 2011, 08:31 PM
Trimis la #93

Stage 4

Pe 7J nu cred ca este indicat 225 - eu am 7,5j si sunt cam peste janta

+Quote Post
bambu
mesaj Feb 8 2011, 08:32 PM
Trimis la #94

Administrator

In nici un caz, 215 e suficient.

--------------------

+Quote Post
vusiman
mesaj Feb 8 2011, 08:33 PM
Trimis la #95

Stage 4

CITAT(bambu @ Feb 8 2011, 07:31 PM) *
Alea sunt pareri subiective. Eu cunosc pe cineva care a avut posibilitatea sa testeze cateva variante pe Cheia si a ramas client fidel T1R.

De curiozitate ce masina? usoara?

survey-urile si review-urile sunt bazate pe parerea clientilor nu ca si testele facute de reviste care pot fi subiective. De ex cand ai f1 gsd 3 cu nr km totali ai utiliz care au facut review de 25 mil km eu zic ca este un survey de luat in seama. ex: http://www.tirerack.com/tires/surveyresult...lay.jsp?type=MP

+Quote Post
bambu
mesaj Feb 8 2011, 08:33 PM
Trimis la #96

Administrator

Civic typeR

--------------------

+Quote Post
RollerMAN
mesaj Feb 8 2011, 08:40 PM
Trimis la #97

Stage 5

Vusi din pacate pe tirerack unde ma uit si eu deobicei nu au toyo....deci nu am cum sa le compar si acolo...

+Quote Post
vusiman
mesaj Feb 8 2011, 08:47 PM
Trimis la #98

Stage 4

Este posibil sa fie subestimate cauciucurile, dar compara masinile folosite

http://www.tyretest.com/summercar_tyres/to...t1_r/index.html
si
http://www.einsehen.de/reifentestcom/cgi-b...mp;EN&&

pur si simplu T1R nu sunt luate in seama de cei cu masini sport de talie medie si mare ( putere si greutate) si asta nu poate fi decat din 2 motive: ori sunt ieftine si pired credibilitate pe langa celelate anvelope consacrate ori nu livreaza max performance - te risti ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

PS: am facut greseala de a pleca urechea la una sau 2 persoane care au laudat placutele ebc desi pe net impresia generala era nasoala si in final s-a dovedit ce spunea majoritatea.

+Quote Post
rex
mesaj Feb 8 2011, 09:01 PM
Trimis la #99

Stage 5

Postari: 1,520
Inregistrat pe: 14-October 10
Din: Cluj-Napoca
Membrul Nr.: 796
Masina Personala:Golf 5 1,4 TFSI

Am si imi voi lua si in continuare GY asymmetric. Pe ploaie sunt dementiale (din testele pe care le-am vazut ar fii cele mai bune; am avut si ocazia sa le testez pe ploaie), ca si uzura sunt din nou dementiale (am anvelopele de 30.000 km din care am facut mai mult de 600 de km pe pista) si mai am multa viata inca. Intr-adevar sunt putin mai slabe pe asfalt uscat ca PS2 sau PS3. Pentru mine, primele 2 motive m-au convins.
Pe ADAC.de sunt teste la anvelope de 17 inch. Acolo poti sa vezi punctajul pe capitolele care te intereseaza.

O sa arate bine jantele albe pe masina ta (nu ca ar fii o surpriza). Poti sa spui si cati ai dat pe ele?

--------------------
VW Golf V GTSport 1.4 TFSI, Sunset red, 2 doors: RLine Rear Valance | RLine Front Valance | RLine Bumper Vents | RLine Tail lights | Kerscher Front Fenders | Votex Rear Spoiler | GTI Multi Function Steering Wheel | GTI Pedals | Mk 7 GTD gearstick | Mk 6 GTI chrome switches | R32 highline instrument cluster | RCD 510 radio | Mk 6 Climatronic | Recaro Pole Position Bucket Seats | Schroth Clubman II asm Seatbelts | OEM Shark Fin Antenna | K&N 57s-9500 Cold Air Intake | NGK Iridium IX Spark Plugs | Porsche Cayman Front Calipers | Brembo Custom J Hook Rotors | Pagid RS-29 Front Pads | Audi TTRS Brake Vents | GTI Rear Brakes | Ferodo DS2500 Rear Brake Pads | HEL Front and Rear Brake Lines | Motul RFB 660 Racing Brake Fluid | Bilstein PSS10 Coilovers | H&R sway bars 26mm front/24mm back | Volkswagen Racing lower engine mount | Audi TT Suspension Lower Arms | Motul 300V Engine Oil | BBS VZ 032 8x17 Rims with Goodyear Eagle F1 Assymetric 2 225/45 Tyres (street) and Team Dynamics Pro Race 1.2 8x17 Rims with Michelin Pilot Sport Cup 2 225/45 Semislicks (track) | Wiechers-Sport Roll Bar | Revo Technik Stage 1 Software| Revo SPS PRO

+Quote Post
rex
mesaj Feb 8 2011, 09:04 PM
Trimis la #100

Stage 5

Postari: 1,520
Inregistrat pe: 14-October 10
Din: Cluj-Napoca
Membrul Nr.: 796
Masina Personala:Golf 5 1,4 TFSI

CITAT(vusiman @ Feb 8 2011, 07:31 PM) *
Pe 7J nu cred ca este indicat 225 - eu am 7,5j si sunt cam peste janta

Pe VW de ex jantele stock 17 inch au latimea de 7 inch (non GTI Europa care are latimea 7.5 inch, GTI america are latimea 7 inch).
Intr-adevar ar fii indicata o latime mai mare pentru 225, dar nu sunt probleme.

--------------------
VW Golf V GTSport 1.4 TFSI, Sunset red, 2 doors: RLine Rear Valance | RLine Front Valance | RLine Bumper Vents | RLine Tail lights | Kerscher Front Fenders | Votex Rear Spoiler | GTI Multi Function Steering Wheel | GTI Pedals | Mk 7 GTD gearstick | Mk 6 GTI chrome switches | R32 highline instrument cluster | RCD 510 radio | Mk 6 Climatronic | Recaro Pole Position Bucket Seats | Schroth Clubman II asm Seatbelts | OEM Shark Fin Antenna | K&N 57s-9500 Cold Air Intake | NGK Iridium IX Spark Plugs | Porsche Cayman Front Calipers | Brembo Custom J Hook Rotors | Pagid RS-29 Front Pads | Audi TTRS Brake Vents | GTI Rear Brakes | Ferodo DS2500 Rear Brake Pads | HEL Front and Rear Brake Lines | Motul RFB 660 Racing Brake Fluid | Bilstein PSS10 Coilovers | H&R sway bars 26mm front/24mm back | Volkswagen Racing lower engine mount | Audi TT Suspension Lower Arms | Motul 300V Engine Oil | BBS VZ 032 8x17 Rims with Goodyear Eagle F1 Assymetric 2 225/45 Tyres (street) and Team Dynamics Pro Race 1.2 8x17 Rims with Michelin Pilot Sport Cup 2 225/45 Semislicks (track) | Wiechers-Sport Roll Bar | Revo Technik Stage 1 Software| Revo SPS PRO

+Quote Post

8 Pagini V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
5 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (5 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 9th May 2025 - 09:34 PM