Ajutor - Cauta - Membrii - Calendar
Versiune Completa: Piese din fibra de carbon
Forum HotHatches > HotHatches Tuning > Tuning Body/exterior
bambu
Eu mi-am facut niste plastice prin masina in fibra de carbon si as mai face si altele, poate si capacele oglinzilor si capota. Problema e ca cei care mi-au facut mie au dat multe rateuri pana au reusit sa le scoata decent, nu perfect si cu o capota nu m-as juca...oricum nici nu mai e in tara tipul ala, dar nu stiu daca as reveni la serviciile lui. Le-as face strict pentru aspect, latura practica ma intereseaza mai putin, nu cred ca usurarea cu 5kg va face vreo diferenta vizibila. Voi stiti pe undeva? V-ati face la masini ceva in carbon autentic?
Daemon
Am inteles ca baieti de la rs tuning ar face si din carbon. nu am facut nimic la ei, e doar o sugestie. Dar din cate stiu haionul lui Dragos(muu) si al lui Nadir sunt facute la ei si arata impecabil...bine sunt din fibra dar merita aruncat un ochii.
http://forum.4tuning.ro/609-exterioare-cus...sti/page-3.html

La masina mea as face capota si haionul din fibra si laminate cu carbon pt duritate(daca le tii permanent pe masina), la fel cum sunt cele de la marea firma Seibon.Sper sa fi fost de ajutor
andreigam
Multi in ziua de azi din motive de $ (cash ) obisnuiesc sa puna autocolant care imita carbonul si in cela mai dese cazuri il vezi lipit pe oglinzila laterale si / sau pe capota masinii . eu sincer ca posesor al unui Matiz , mi-as face oglinzile autentice din carbon , si in interior nu stiu exact ( probabil bordul sau ceva prin portbagaj ) . dar oricum , la o masina mai mare ai mult mai multe oportunitati !
Mituc
Ce treaba are folia imitatie de carbon cu topicul... e greu de inteles.

Problema cu elementele din fibra de carbon e ca nu le poti vopsi. De exemplu pentru masina mea pot gasi haion si capota din fibra de carbon, insa gama de culori a fibrei nu se potriveste in nici un caz cu vopseaua deja existenta pe masina (la care nu vreau sa renunt). Astfel ar arata ca un kitsch groaznic in ciuda usurarii totale cu vreo 25 de kile. Apoi, aceasta usurare nu prea are sens la o masina care nu concureaza. Iar daca e s-o usurezi atunci pe linga elementele din fibra pe care poti sa le pui ar trebui sa mai scapi si de scaunele cu incalzire si sa pui unele scoica, si multe altele. Doar din scaunele fata mai dai jos inca vreo 30 de kile pe putin.
Alex
La noi RS-Tuning lucreaza in carbon si chiar se pricep, mi-am facut mai multe elemente la ei si arata incredibil de bine. Preturile sunt destul de rezonabile
atipiq_nightmare
Un numar de contact au? cool.gif
Versiunea Lo-Fi. Pentru a vedea versiunea completa cu mai multe informatii, te rog Apasati aici.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.