Ajutor - Cauta - Membrii - Calendar
Versiune Completa: Supraveghere video
Forum HotHatches > HotHatches Tuning > Audio - Video
Mituc
Pentru cei care aveti problme cu diversi idioti cu 0 respect sau, mai mult, ora pentru munca si bunurile altora, aruncati o privire aici: http://dashcamtalk.com/dash-cam-comparison/ . Am decis sa creez acest topic cind am vazut ce i s-a intimplat colegului cristimcz din Cluj.

Va recomand ceva care sa fie alimentat in continuu si sa aiba si parking surveillance mode, ca sa inceapa sa faca poze cind e masina lovita sau ceva (ma rog, va incepe s-o ia razna cind ploua afara sau ceva, dar asta e). Cam toate sint HD (va recomand ITB-100HD, finevu CR-500, etc, alegeti dupa gusturile si disponibilitatea voastra de a investi in asa ceva) deci bornaul animalelor se va vedea destul de bine in poze incit sa puteti merge cu el la politie sau sa le dati unor altor "baieti" care sa-l intrebe in numele vostru care-i miscarea.

Nu alegeti dintr-alea cu display LCD sau alte trasnai, sint prea vizibile si incep sa creasca posibilitatea de a va da cineva cu ceva in geam sa va ia camera in sine.

Ah, si majoritatea fac niste filme destul de faine in mers, mai ales Finevu CR-500 cu valori de acceleratie G pe toate cele 3 axe, pentru atunci cind va destrabalati pe circuit sau pe drumuri virajate cu putin trafic smile.gif
Johnny Bravo
BlackVue mi se pare interesanta. Este discreta, are o gramada accesorii, se poate conecta la bricheta sa aiba alimentare permanente, nu are monitor sa atraga atentia, reactioneaza la socuri si incepe sa filmeze.
rex
Mituc, pana la urma ti-ai luat vre-o camera?
Din cate am vazut cauti fata/spate, nu?
Mituc
Eu am camera de foarte mult timp. Doar ca de curind am schimbat sistemul.
rex
Si catre ce sistem ai mers?
Mituc
Itronics ITB500HD. Unii la pretul asta insa prefera doua ITB100HD, si cistigi la rezolutie si FPS (2x1080p la 30fps in loc de 2x720p la 15fps). Vezi link-ul din primul post, motivul pentru care nu am facut recomandari specifice este faptul ca tipul camerei poate sa difere in functie de nevoile fiecaruia.
rex
Da, m-am gandit ca mergi pe ITB500HD dupa ce am vazut ce ai scris pe acel forum...
M-am uitat peste acea lista pentru a face un upgrade la sistemul actual dar nu am gasit ceva ok (ca si conceptie) pentru dual camera...
La ITB100HD nu imi place ca e fix (numai pe verticala sa poate regla)... Eu as vrea o solutie atat pentru zi de zi cat si pentru pista... Daca iau cu o singura camera am nevoie ca acea camera sa fie intoarsa pentru a filma in habitaclu (cand voi fi pe pista). De aceea FineVu CR-300HD pare sa fie solutia optima pentru mine.
Mituc
Finevu CR500HD pare mult mai interesant. Dar si mai scump.

De ce totusi ai vrea sa filmezi in habitaclu pe pista?
rex
Da, e mai interesanta dar are mai multe piese... Are ceva black box care trebuie si ala montat...
Imi place sa filmez din cat mai multe unghiuri. In fond cu inregistrarile ramanem asa ca e foarte important sa filmez cum trebuie.
In plus, daca am deja GoPro-ul care va fi montat in spatele soferului nu mai e nevoie pentru inca o camera care sa filmeze in fata.
Mituc
blackboxul ala e o sursa care-ti ofera curent pe o perioada limitata de timp si mai contine si un modul GPS. Nu e chiar asa complicat, si mai e si optional (adica se poate si fara, insa cind iei contactul se stinge lumina si la camera, n-o sa poti prinde eventualele animale care-ti zgirie masina ca sa le scoti oole si sa le pui invers dupa aia).

Apoi, valorile de acceleratie pe toate cele 3 axe s-ar putea sa fie ceva foarte interesant de vazut pe circuit smile.gif Desi chestii asemanatoare este posibil sa se poata realiza cu ceva softuri ce inregistrare video si pe Smartphone-uri dotate cu senzor de acceleratie (adica, toate astea mai noi).
dodo ionut
si eu as fi vrut o camera mai filmez cate ceva pe drum mai ales la cate s-au intamplat pe langa mine cred ca ieseau niste filmulete mijto! chiar zilele trecute un evo 8 in brasov a facut putin show din greseala cu fum din roti smile.gif) nu avea abs
Versiunea Lo-Fi. Pentru a vedea versiunea completa cu mai multe informatii, te rog Apasati aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.