Ajutor - Cauta - Membrii - Calendar
Versiune Completa: ambreiaje custom ?
Forum HotHatches > HotHatches Tuning > Motor si Transmisie HotHatch
scateru
Cine ma poate ajuta cu idei , acum ca am dat drumu la aer si la zeama .. am probleme mari cu ambreiaju .. nu tine la modu ... stau pe loc , motoru trage in gol ...
Am gasit cateva solutii :

Cumparat placute ceramice.. si fac discul (ramane problema ca placa de presiune nu o sa apese destul , unde pot intarii placa? sau unde pot gasi una)
Sau cumparat un kit helix care am inteles ca e f scump dar pana acum nimeni nu poate sa`l aduca ...


Dimensiunea ambreiajului este de 215mm se potriveste de la peugeot 405 mi16(decat discul,placa difera) ,citroen bx 16 valve sau 1.8 trd turbo , insa am nevoie de ceva sa reziste la 400+ nm !

Stiu ca ideal ar fi sa schimb volanta , dar nu exista ceva sa incapa in aceatsa cutie ! as fi pus ambreiaj mai mare dar nu am loc ...

Orice informatie este binevenita ! multumesc
Sabin
Te rog sa imi dai seria de sasiu, motor, an , tip etc. Sa vad ce pot sa iti aduc pt tine. Placa de presiune si rulment?
scateru
salut , teoretic mie imi trebuie decat o placa mai tare, discul il fac cu placute ceramice ... Rulmentu apasa pe placa , nu trage (pull type , este la modelele mai noi )

Nu se aduce decat pentru citroen bx 16 valve ,1.9, 160 de cai cod motor D6C - diametru ambreiaj 215mm (nu am un cod de caroserie de la o masina cu motoru respectiv .... codul meu de caroserie te duce catre bx diesel 70 de cai)

vorbim pe privat mai multe , sa`ti arat ce am gasit si eu ... trebuie sa rezolv cu piesele pana pe la jumatatea lunii , multumesc
scateru
Pentru doritori , am gasit in anglia o alternativa mai ieftina decat sachs ! placa de presiune este mai tare exact cum cautam ... iar pe disc voi monta mai ieftin aici in ro placute ceramice smile.gif voi revenii cu detalii daca va rezista sau nu!
Pentru comenzi apelati la bad_mf

http://www.clutch-specialists.co.uk/produc...productid=11609
Versiunea Lo-Fi. Pentru a vedea versiunea completa cu mai multe informatii, te rog Apasati aici.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.