Carburanti si Fluide - Forum HotHatches
Random logo image... Refresh for more!

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Collapse

> Forum HotHatches Information

Latest News And Announcements!
Latest News
Avem stickere facute, gasiti la Bambu!
Gasiti mai multe detalii despre stickere Hot Hatches aici!
Daca aveti probleme cu inregistrarea , dati un mail la iancu_florin2005@yahoo.com!
Announcements
Pentru a afisa un film de pe youtube trebuie sa dati click pe "Adauga:YouTube" care e in stanga jos,iar in text puneti tot ce vine dupa "v=" in link.
Daca un post nu este acolo unde il stiati inseamna ca era offtopic si este in Chat room HotHatches
13 Pagini V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
Carburanti si Fluide
bogdan_wrc
mesaj Oct 19 2009, 12:01 PM
Trimis la #101

Stage 5

Grup: Senior Member
Postari: 2,034
Inregistrat pe: 16-April 09
Membrul Nr.: 6
Masina Personala:Kart

grecule..ai mare grija cu benzinariile astea..no name..sa nu o dai in alte probleme.
Go to the top of the page

+Quote Post
grecutzu2005
mesaj Oct 19 2009, 12:28 PM
Trimis la #102

Stage 5

Postari: 1,195
Inregistrat pe: 25-May 09
Din: Timisoara
Membrul Nr.: 59
Masina Personala:Seat Leon Cupra

nu bogdane nu mai bag in viata mea. dar daca nu bagam stateam in munti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si impingeam la masina de imi sareau capacele.

--------------------
Seat Cupra 2.0 TFSI 240 HP.
Yamaha R6 - 2001
Λέω aυτa κaι είνaι τρελa!
www.JustClassics.ro

+Quote Post
Yaris TS
mesaj Nov 5 2009, 01:12 PM
Trimis la #103

Stage 3

Grup: Member
Postari: 80
Inregistrat pe: 28-October 09
Din: Craiova
Membrul Nr.: 420
Masina Personala:Toyota Yaris TS 1.8

Dupa cum spunea cineva cu cateva pagini inainte, la aspirate merge de minune MOL EVO sau Alto 101, la mine se vad diferente notabile. Chiar si cu masina care are niste probleme pot sa realizez ca merge mai bine. Despre OMV, NEVER EVER EVER EVER. E o benzina proasta( aia de 95) iar Carrera 100 e un mit, foarte putini au simtit rezultate care sa merite diferenta de pret.

Cat despre Petrom 99+, la mine nu are nici un efect major insa am observat ceva foarte amuzant, toti posesorii de VAG 2.0T sau 1.8T au rezultate foarte bune cu ea. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

--------------------
Arguing on forums is like the special olympics: even if you win, you're still a retard!

+Quote Post
Relu
mesaj Nov 5 2009, 01:46 PM
Trimis la #104

Stage 3

Postari: 101
Inregistrat pe: 13-June 09
Membrul Nr.: 101
Masina Personala:Fiesta MK7 Ecoboost

CITAT(Yaris TS @ Nov 5 2009, 12:12 PM) *
... iar Carrera 100 e un mit, foarte putini au simtit rezultate care sa merite diferenta de pret.

Cat despre Petrom 99+, la mine nu are nici un efect major insa am observat ceva foarte amuzant, toti posesorii de VAG 2.0T sau 1.8T au rezultate foarte bune cu ea. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

Eu m-as feri sa fac afirmatii categorice.... Unora le merge masina bine cu o benzina, altora cu alta.

+Quote Post
Nicky
mesaj Nov 5 2009, 01:47 PM
Trimis la #105

Stage 5

Postari: 766
Inregistrat pe: 15-May 09
Din: Dublin vs. Bucharest
Membrul Nr.: 24
Masina Personala:Seat Cupra '09

Am incercat sambata trecuta ECTO de la Luk Oil, noul lor produs extra-promovat. ECTO e prescurtare pentru Combustibil Ecologic destinat motoarelor Euro5. Gama ECTO include un tip de benzina si doua tipuri de motorina. Pretul e undeva aproape de 4.5 RON/litru.

E bunicica benzina ECTO, desi e destul de scumpa.
Intre Luk Oil ECTO si Petrom 99+, recomand Petrom 99+, iesiti mai bine la pret, iar performantele sunt similare.

Teste recente ale tunerilor romani au demonstrat ca Alto 101 s-a cam "stricat", Mol EVO si OMV Carerra 100 par sa fi revenit la nivelul care i-a consacrat.

My all time favourite e Petrom 99+, iar Mol Evo e favoritul meu la momentul acesta. Se mai intampla sa iau de unde apuc, dar numai Petrom, Rompetrol, Mol sau OMV. Iar benzina de 95 nu am pus pana acum in droshcaleta.

--------------------
KIP - the Orange Cupra 2.0 RS 2+

+Quote Post
Relu
mesaj Nov 5 2009, 02:02 PM
Trimis la #106

Stage 3

De ex. eu merg exclusiv cu OMV Carrera 100 si sunt foarte multumit. De 2 ori am fost obligat sa pun altceva, am pus Petrom 99+ si am simtit diferenta in minus. Nu rau, dar am simtit evident.

+Quote Post
ronnie
mesaj Nov 6 2009, 12:49 AM
Trimis la #107

Stage 5

Postari: 1,401
Inregistrat pe: 14-May 09
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 12
Masina Personala:Megane RS

Nicky, spui ca Ecto nu prea justifica pretul. Ai facut cumva o comparatie fata de OMV 100 sau Alto 101? Ca inteleg ca fata de Petrom 99 se claseaza mai slab (raport calitate/pret).

Personal, desi am avut ceva probleme cu calitatea combustibilului (probleme postate anterior pe topic), nu vad vreo diferenta majora intre Carrera 100 si Alto 101. Si m-ar interesa sa vad cateva opinii privind Ecto vs Carrera 100/Alto 101 inainte s-o incerc, tocmai pentru ca benzina LukOil 98 mi-a creat ceva probleme.

--------------------
Ronnie
Black is beautiful

din clasici (încă) în viaţă: la tăţi ni-i greu...

+Quote Post
Nicky
mesaj Nov 6 2009, 10:11 AM
Trimis la #108

Stage 5

Postari: 766
Inregistrat pe: 15-May 09
Din: Dublin vs. Bucharest
Membrul Nr.: 24
Masina Personala:Seat Cupra '09

Nu am conditiile necesare unei comparatii de luat in seama. Topicul asta se bazeaza pe opinii personale, din punctul meu de vedere - pur subiective. In vestul tarii sunt persoane care iau regulat probe de combustibil de la statie si merg cu ele la laborator.

E un pic prea laudata ECTO, dar sigur e mai buna decat Luk98. Daca citesti prospectul, crezi ca e benzina ideala, insa nu te lasa cu gura cascata.
La ralanti, masina mea tremura un pic mai evident decat cu Mol, Petrom sau OMV.

Eu zic sa incerci, Ronnie, nu ai nimic de pierdut si masina oricum nu o sa faca probleme, cel putin a mea nu a zis nimic de rau.

Aseara am pus iar Mol Evo, mama, cum trageeeee. Si se si consuma repede (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

--------------------
KIP - the Orange Cupra 2.0 RS 2+

+Quote Post
Mituc
mesaj Nov 6 2009, 10:43 AM
Trimis la #109

Stage 5

Postari: 1,235
Inregistrat pe: 18-May 09
Din: Iasi
Membrul Nr.: 44
Masina Personala:Turbocharged Vaca

Nici eu nu am simtit nici o diferenta intre omv100 si alto101, se stie insa ca omv100 are mai multi compusi cu sulf si rezulta mai multa mizerie, asta fiind motivul pentru care alimentez cu asa ceva doar cind nu am incotro. Inca nu am simtit nici o degradare a performantelor cu alto101 fata de cind am pus prima data. O sa incerc din nou un plin de MOL EVO, am renuntat la el anul asta prin februarie dupa ce motorul a inceput sa faca foarte urit cu ea (zgomot mare, putere canci).

--------------------
Unicorn Car Owner

+Quote Post
Relu
mesaj Nov 6 2009, 10:50 AM
Trimis la #110

Stage 3

De 4 ani bag OMV 100 in 3 subaru ( au fost pina nu demult 4 ) si n-am avut nici cea mai mica problema, motoarele merg excelent.

+Quote Post
Dr.Silviu
mesaj Nov 6 2009, 12:24 PM
Trimis la #111

Stage 5

Postari: 1,249
Inregistrat pe: 5-June 09
Membrul Nr.: 76
Masina Personala:Audi A3 2.0T

Cu OMV 100 si MOL EVO am incercat si eu si de fiecare data mi s-a aprins check engine in bord! Am pus Petrom 99+ si s-a stins instantaneu (vorbim de plinuri). Acuma merg cu Alto 101 si mi s-a prins o data check engine cand am bagat de la un Rompetrol cam dubios...
Dar cand alimentez de la benzinarie/pompa cunoscuta n-am nici un pic de probleme.
N-am observat nici o diferenta foarte vizibila intre Alto 101 si Petrom 99+. Parca cu 101 e mai rotund relantiul...
Nu mai bag OMV 100 decat daca nu am nici o alta optiune...
Afara e alta poveste... chiar si mirosul benzinei e altul...

+Quote Post
ronnie
mesaj Nov 7 2009, 04:58 AM
Trimis la #112

Stage 5

Nicky nu mai fac experimente cu Luk-ceva ca mi-au ajuns cele trecute. Astept sa mai vad cateva opinii. So ECTO? Anyone?

ps. Silviu, ai pus de la vreo statie OMV anume sau in general? Nu de alta, dar sa stiu sa nu alimentez de acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

--------------------
Ronnie
Black is beautiful

+Quote Post
Dr.Silviu
mesaj Nov 7 2009, 09:54 AM
Trimis la #113

Stage 5

Postari: 1,249
Inregistrat pe: 5-June 09
Membrul Nr.: 76
Masina Personala:Audi A3 2.0T

Am pus pus mereu de la aceeasi statie/pompa omv. Dar cand mi s-a aprins semnul in bord am zis sa schimb statia... Dar acelasi rezultat... Am facut si o alternare de Petrom 99+ si dup-aia sa revin la omv 100 dar acelasi rezultat. Eu am renuntat ea...
Petrom 99+ pare cea mai constanta benzina... restul variaza in calitate...

+Quote Post
ronnie
mesaj Nov 7 2009, 04:12 PM
Trimis la #114

Stage 5

Siviu, exact aceeasi impresie mi-a facut si mie intr-o vreme OMV-ul: varia calitatea. Si asta incercam sa spun mai demult, aici pe forum. E drept ca s-a intamplat acum un an si ceva, pentru un interval de 2-3 luni si de atunci n-am mai avut probleme. Si sunt de aceeasi parere si privind combustibilii din afara. Mi-aduc aminte ca in UK aveau un miros ciudat, aromat de-a dreptul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Revenind la intrebarea mea, a mai incercat cineva Ecto?

--------------------
Ronnie
Black is beautiful

+Quote Post
Danyutz
mesaj Dec 2 2009, 02:01 PM
Trimis la #115

Stage 5

Postari: 535
Inregistrat pe: 27-November 09
Din: Sibiu
Membrul Nr.: 468
Masina Personala:Colt Ralliart

Vineri dupa ce am luat-o am pus un plin de efix de la Rompetrol, ieri cand am mers la Cluj am completat cu Carrera 95 de la OMV, astept sa se termine ce e in ea si schimb pe Alto si eu.

+Quote Post
ronnie
mesaj Dec 3 2009, 03:03 AM
Trimis la #116

Stage 5

update combustibili: tocmai a reusit omv-u' sa-mi ... masina. din nou!!! inacceptabil. am zis ca-i dau in judecata. and i mean it. i had enough. voi?

--------------------
Ronnie
Black is beautiful

+Quote Post
Relu
mesaj Dec 3 2009, 09:12 AM
Trimis la #117

Stage 3

Eu chiar nu-mi dau seama cum puteti voi pati asa ceva. De 4 ani am in familie 4 ( PATRU ) subaru, bagam benzina exclusiv de la OMV, si n-am avut absolut nicio problema. E drept, numai carrera 100.
Daca ar fi fost benzina in sine de vina, era imposibil sa nu fi simtit si eu ceva toti anii astia. Singura posibilitate pe care eu o vad, ar fi statia de unde ai bagat.

+Quote Post
Danyutz
mesaj Dec 3 2009, 10:54 AM
Trimis la #118

Stage 5

Postari: 535
Inregistrat pe: 27-November 09
Din: Sibiu
Membrul Nr.: 468
Masina Personala:Colt Ralliart

CITAT(ronnie @ Dec 3 2009, 02:03 AM) *
update combustibili: tocmai a reusit omv-u' sa-mi ... masina. din nou!!! inacceptabil. am zis ca-i dau in judecata. and i mean it. i had enough. voi?

Am ajuns la jumatate la rezervor si ultima oara cand am avut jumatate, am completat cu 95 de la OMV si imi pare ca nu prea trage ca si cu efix(tot 95), oricum nu am casapit-o, dar asa, in lung, mi se pare cam ciudatica .. astept sa se termine sa trec pe altceva.

Iti cam dau dreptate.

+Quote Post
Relu
mesaj Dec 3 2009, 11:04 AM
Trimis la #119

Stage 3

Daca bagati 95 nu va asteptati la minuni.

+Quote Post
bambu
mesaj Dec 3 2009, 11:08 AM
Trimis la #120

Administrator

Grup: Administrator
Postari: 3,711
Inregistrat pe: 25-February 09
Din: Bucuresti/Titan
Membrul Nr.: 3
Masina Personala:RENAULT Megane RS

Eu am mers pe Petrom V, care au aceeasi benzina, o perioada si nu era tocmai roz, nu probleme majore, dar parca nu mergea foarte rotund motorul. Am patit urat cu Rompetrolul de la Dristor, am bagat in doua masini in aceeasi seara Octavia RS si un 1.6 Citroen si ambele au facut figuri.
Petrom rulles, la drumuri lungi bag 95 de dragul economiei, consuma putin si merge foarte bine.

--------------------
Viata e greu, lumea e hotu!

+Quote Post

13 Pagini V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
6 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (6 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 26th June 2025 - 10:06 AM